Hotell til turneringer i tennis

AUSTRALIA OPEN

hotell-australia-open

www.australianopen.com

Arrangeres hvert år i januar i Melbourne

Australia Open turneringen går i Melbourne Park (Batman Avenue, Richmond). Se på kart. De fleste hotell som ligger i Southbank, sentrum eller  East-Melbourne er et godt alternativ hvis du skal følge turneringen.

 

FRENCH OPEN

hotell-french-open

www.fft.fr/rolandgarros

Arrangeres hvert år mai/juni utenfor Paris.

Turneringen heter offisielt Tournoi de Roland-Garros, og spilles på Stade Roland-Garros. Se på kart. Under turneringen vil det gå mange shuttelbusser til stadion.  Nærmeste t-banestasjon er Porte d’Auteuil. Paris har nok av hoteller, men for kortest mulig vei bør du bo lengst vest i byen og gjerne nær buss/t-bane.

 

WIMBLEDON

hotell-wimbledon

www.wimbledon.org

Arrangeres hvert år juni/juli i London

Turneringen spilles på «All England Lawn Tennis and Croquet Club» i bydelen Wimbledon i London. Se kart. Nærmeste t-banestasjoner er Wimbledon Station og  Southfields ( ca 15 min å gå), fra disse stasjonene går det shuttlebusser til stadion. Det er mulig å få hoteller i Wimbledon området, men hoteller i sør-vest London med kort vei til t-bane kan være et godt alternativ.

 

US OPEN

hotell-us-open

www.usopen.org

Arrangeres hvert år august/september i Queens, New York

Spilles på USTA National Tennis Center i Flushing Meadows, Queens, New York. Se kart. Tennisbanene ligger like ved baseballstadioen til The Mets.  Her ligger t-banestasjonen Mets-Willets Point med kun 5 minutter å gå til stadionene.  Det er lite med hoteller i Queens, men på Manhattan er det flust av  hoteller, så her kan du kombinere pulserende natteliv i New York med kjempetennis på dagtid.

 

Andre tennisturninger å besøke?

hotell-tennisroger

Hvorfor ikke kombinere storbyweekend med en tenniskamp?

Verden over går  det ATP ( herre) og WTA ( kvinne) turneringer hele året. Her kan man slå sammen en storbyweekend eller en ukes badeferie med å se tennis i verdensklasse.

Best oppdatere liste over kommende turneringer finner du på Eurosport sine sider

ATP turneringer

WTA turneringer