Hoteller til bilferie i Europa?

Skal du på bilferie i Europa i sommer? Da kan du finne flotter hoteller hos oss. Her kan du lese om en anbefalt reiserute, og tips til vedlikehold av bilen etter en slik strabasiøs ferd.

Norge – Tyskland – Østerikke – Italia – ca 100 mil
Start med å booke tur med Color Line til Kiel. Da får du en myk start på turen, spesielt hvis du reiser med barn.  Kjører du i Juli må du sørge for å ha gode dekk, blir det kraftig regnfall, og du har slitte sommerdekk vil du garantert få vannplanning. Fra Kiel er det bare å kjøre på motorveien ned til München, her tar du første overnatting, eks. på Holiday Inn som du booker hos oss.

Neste dag går ferden inn i Østerikke, og Salsburg, deretter over grensen til Italia, her anbefaler vi et opphold på et av Torinos flotte hoteller. Denne byen har lite turister, så bli gjerne noen dager. Etter mye pasta kan du belage deg på en god kjøretur ned til Adriaterhaves kysten og badebyen Bibione. Her er det mye moro for barn, fine strender, og ikke minst en kort time fra Venezia.
Book hotell i Bibione i søkeboksen på forsiden. Etter mye kjøring bør du bli her ca 1 uke.

Hjemmover kan du stanse i München. Men du kan også ta turen via Wien og deretter til Praha i Tsjekkia, og bo på billige hoteller i Polen på hjemveien. For å ikke få tidspress på bilkjøringen bør du ikke bestille retur på ferjen. Du kan komme til Oslo via vei, eller båt fra både Kiel og København. Og hvorfor ikke stoppe og oppleve tivoli i København, bo på et deilig hotell og bare kjøre bilen inn på DFDS dagen etter?

Uansett hvor du tar bilen i sommer, hotellene finner du hos oss, til markedets beste priser.