Slik pakker du for hotelloppholdet

For mange kan det å pakke være null problem, men for oss andre er det supert med en liten huskeliste og noen gode pakketips på veien. Dersom du planlegger et hotellopphold i fremtiden er det bare til å lese videre; her kommer noen gode pakketips som er med på å gjøre pakkingen til hotelloppholdet lett som en lek!

Lag en pakkeliste

Dersom du er en av dem som alltid utsetter pakkingen til siste liten, er det lett for å glemme noe. Det kan derfor være lurt å starte tidlig med å skrive en liste. Du trenger ikke nødvendigvis å pakke flere uker i forveien, men å skrive en liste kan være noe av det smarteste du gjør. Du kan skrive ned ting som det er nødvendig at du husker på å pakke med deg slik at du ikke glemmer det når du skal gå i gang med pakkingen. På de fleste moderne mobiler finnes det notater. Der kan du enkelt kan skrive opp ting etter hvert som du kommer på viktige ting du bare må ha med. Et tips er å bruke den samme listen når du skal hjem fra hotellet. Da kan du bruke pakkelisten til å få med deg hjem alt du pakket med deg og dermed unngår du å legge igjen noe.

Å velge den riktige størrelse på bagen
Du har kanskje opplevd å ha pakket med deg alt for mye en gang? Dette er en typisk feil som ofte hender fordi du pakker i en bag som rommer for mye i forhold til hvor mange dager du skal være bortreist. Siden du har plass til mer vil du automatisk fylle bagen med unødvendige ting som du mest sannsynlig ikke vil få bruk for. Dersom du skal sove på hotell i mer enn en uke er det kanskje lurt til å gå for en bag eller koffert som har nok plass til alle tingene du er nødt til å ha med deg. Hvis du derimot bare skal tilbringe et par netter på hotell er det ikke nødvendig å drasse på en stor og tung bag. Da kan det være lurt å heller gå for en weekend bag. Det sier kanskje seg selv at en weekend bag er den perfekte bagen til å pakke i for et par dager. Ved å ha en akkurat passe størrelse på bagen er dette med på å avgrense hva du kan ta med deg, noe som fører til at du slipper å ta med deg mye som du mest sannsynlig ikke vil få bruk for.

En mindre bag til toalettsakene dine
For at du skal unngå å måtte lete rundt i bagen på jakt etter deodoranten eller tannkosten kan det være lurt å ha en litt mindre bag til småting som for eksempel toalettsakene dine. Dersom du har en toalettmappe kan du enkelt samle alt er samlet på ett sted. Det blir med en gang mye lettere å holde orden. En toalettmappe vil også avgrense mengden av toalettsaker du kan ta med deg slik at du ikke tar med deg alt av hva du har på badet hjemme.

På bilde: Weekend bag herre, lommebok og toalettmappe herre Foto: InsideDesign

Vi håper at du – etter å ha lest tipsene – kanskje synes at pakkeprosessen virker mindre skremmende. Nå har du kanskje en idé om hva du skal pakke med deg? Husk å skriv det ned på pakkelisten din, men kanskje aller viktigst: Uansett hva du pakker eller ikke pakker er et hotellopphold ment til å være avslappende. Vi ønsker deg et fantastisk hotellopphold og krysser fingrene for at du husker å pakke med deg alt du trenger!